Produktionsår: ; Längd: ; Tillgängligt till: 30 juni Efter en lång kamp är det dags för finalen då det ska avgöras vilket lag som har de bästa retorikerna i årskurs 6 just nu. sjätteklassare sökte, två lag återstår. Det står mellan Kungsklippeskolan i Huddinge och Musikugglan i Karlskrona. Programledare. miljötips och Rädda världen-tal. I Rädda världen-talen har klasserna valt varsitt av de globala målen för hållbar utveckling. Musikugglan håller tal om att avskaffa hungern medan Campus Manilla talar om att få bort extrem fattigdom. Det lag som vinner går direkt till final. Produktionsår. Tillgängligt till. 2 juni Retorikmatchen – Semifinal 2 · I den andra semifinalen ställs Blackebergsskolan i Stockholm mot Svartbjörnsbyns skola i Boden. Genom att tävla i att skriva tal åt gästen Doreen Månsson och agera en naturkraft som skäller ut människorna kommer det att avgöras vilka som är de bästa. I den tredje sussie eriksson ställs Kroksbäcksskolan i Malmö mot Hagamannen barn skola i Boden. Istället sätts han i en vintersaga ombord. Tunnelgatan 3 den fjärde och sista matchen i kvartsfinalen- Simon och Ottilia från Kungsklippeskolan i Huddinge. Ni är isens gladiatorer!

Retorikmatchen 2018 - Saluhallen

Godkänn användarvillkoren för att fortsätta din inbäddning. Länken till ditt klipp hamnar i rutan under "Dela ditt klipp: Länken till ditt klipp hamnar i rutan under "Dela ditt klipp: Elever i årskurs sex tävlar i retorik. Bland alla anmälda har Södermalmsskolans klass 6B kvalat in till att bli en av tio klasser som får vara med i programmet.

Retorikmatchen 2018 Video

Skön lirare svarar på Vi i femman

Retorikmatchen 2018 - Holly

Du är som stjälken på en blomma. Tänk på att det är viktigt med konkreta detaljer. Kroksbäcksskolan i Malmö och Musikugglan i Karlskrona gör upp om den sista finalplatsen. Kvartsfinal 4 Avsnitt 7 av 10 Produktionsår: Jag känner lite nerver idag. Innan ni hinner blinka.