vida pellets

Vi tar tillvara på varje flisa! Biprodukter blir energiflis, cellulosaflis, pellets och stallströ. Askan som blir kvar efter förbränning tas tillvara och återförs som gödning till skogen. VIDA Energi är en av landets stora aktörer inom bioenergi. Kontakta oss! VIDA Energi levererar högklassig och torr pellets på pall med högt energivärde. Vår pellets är mycket skonsam mot din brännare. Den har ett jämt energiinnehåll som ger minimalt med aska. Värmepellets ger skön värme till låg kostnad. Investeringskostnaden för att förbereda för pelletseldning och för att installera panna är. Pellets 8mm. VIDA Energi packar pelletsen i plastsäckar med 16 kg i varje och på varje pall är det kg (52 säckar). Läs mer Pellets 6 mm. VIDA Energi packar pelletsen i plastsäckar med 16 kg i varje och på varje pall är det kg (52 säckar). 6mm pellets används oftast till inomhuskaminer. Läs mer Pellets 8mm. En ren naturprodukt Pelletsen är en förnyelsebar produkt som ingår in naturens kretslopp. VIDA Pellets tillverkas av restprodukter från våra egna tågkompaniet norrtåg - kutterspån som enbart innehåller träfiber. Fråga oss om anteckningar app Fråga oss om peab aktie Namn. Vi har också 8 mm pellets i bulk levereras i Småland, Halland och vissa delar av Väster- och Östergötland. Pelletsen är en förnyelsebar produkt som ingår in naturens kretslopp. vida pellets

Vida pellets - asian oral

Högt energivärde, bra miljöval, till en låg kostnad! Den innehåller inga tillsatser av andra ämnen. En ren naturprodukt Pelletsen är en förnyelsebar produkt som ingår in naturens kretslopp. Det gör vår pellets till ett högvärdigt biobränsle. Den har ett jämt energiinnehåll som ger minimalt med aska. Ställ din fråga om pellets. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon 50, e-post:

Vida pellets - den

Vår pellets är mycket skonsam mot din brännare. Vi leverarar din pellets inom 10 arbetsdagar. Pelletsen är en förnyelsebar produkt som ingår in naturens kretslopp. Ställ din fråga om pellets. Det gör vår pellets till ett högvärdigt biobränsle. I våra fria leveranser ingår lossning på plats med truck och avisering dagen innan leverans. Köp din pellets redan idag!