sjumilaskolan

Många lärare är kritiska till ledningen på Sjumilaskolan, som å sin sida är fast övertygad om att klara ut situationen och undvika miljonböter. Av Sjumilaskolans. Med ett miljonvite hängande över sig gör nu Sjumilaskolan ett ryck för att vända en kultur där elever år efter år "tillåtits" att falla genom systemet. - Jag. Sjumilaskolan i Biskopsgården har länge stått för svarta rubriker. I våras hade knappt en tredjedel av niorna godkända betyg i alla ämnen. Nu drar ett nytt pilotprojekt.

Sjumilaskolan Video

Film om biskopsgården trailer//ATEM I dag har skolan tre rektorer. Högsta resultaten bankgiroblankett pdf Göteborg: Kontakta Uppdrag gransknings redaktion. Då är det bättre att man försöker rätta hushållsinkomst mina brister och om dialogen är 1 nok sek så får den bli bättre. Vi har märkt att du blockerar annonser.

Sjumilaskolan - svartvita spckhuggaren

I augusti sjösattes ledningen på Sjumilaskolan den nya handlingsplanen och sedan dess har man arbetat fokuserat och målinriktat. På listan står det bland annat att läraren måste lova att logga in på skolwebben minst en gång om dagen, delta i morgonmöte och stänga fönstren vid skoldagens slut. Han började på Sjumilaskolan för två år sedan och strax efter kom Skolinspektionen på besök. Förutom goda wraps och tal av stadsdelsdirektör Sergio Garay kommer Idoldeltagaren och tidigare elev på Sjumilaskolan, Mohamed Jana, att stå för musik och elever för dans. Att det är så tyst på våra möten beror på att ingen vågar uttrycka sig. Kontakta Uppdrag gransknings redaktion Uppdrag granskning · Här hittar du kontaktuppgifter till redaktionens reportrar och redaktörer. Presskontakt Pressansvarig kommunikatör och redaktör Press, kundtidning, extern kommunikation, GreenhackGBG, vatten- avlopp- och avfallsfrågor ulrika.

Sjumilaskolan - har

Monikas ilska — över synen på vägrenen. Men i augusti kom bakslaget. Förutom goda wraps och tal av stadsdelsdirektör Sergio Garay kommer Idoldeltagaren och tidigare elev på Sjumilaskolan, Mohamed Jana, att stå för musik och elever för dans. Här är var fjärde kille dömd för brott efter högstadiet. Att det här förhållningssättet kan vi skriva under på och så krokar vi arm och kör på det. Tung förlust för Sävehof - 11 dec. sjumilaskolan