svd debatt

(S) att visa vilja och förhandla för att hitta en lösning kring den pågående kapitalkonflikten mellan ägarländerna. "Vi är 8 danska lönetagare som känner att du och svenska regeringen tagit oss som gisslan", skriver Eigil Johannesen, gemensamt ombud för danska Postnordanställda i fackförbundet HK, på SvD Debatt. Debatt. Det här är en argumenterande text med syfte att påverka. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna. Men det finns också risker med rörelsen och debatten som den bedrivs just nu i Sverige. Många andra har pekat på det problematiska i att oskyldiga döms utan rättegång i nätets folkdomstolar. Vad jag vill sätta. K tweets • photos/videos • K followers. Check out the latest Tweets from SvD Debatt (@SvDDebatt).

Svd debatt - grund

Oro bland danska Postnord-anställda Anställda på Postnord i Danmark vädjar till Sverige och näringsminister Mikael Damberg S att visa vilja och förhandla för att hitta en lösning kring den pågående kapitalkonflikten mellan ägarländerna. Det anser företrädare för flera statliga och privata IT-aktörer, bland dem Integritetskommittén och Internetstiftelsen i Sverige, i en debattartikel i Svenska Dagbladet. Bygg en statlig molntjänst En samordning av statens IT-drift, i till exempel en statlig molntjänst, kan ge stora fördelar bland annat ur säkerhetssynpunkt. På marsch för vetenskapen Forskare världen över tar upp kampen mot alternativa fakta och vetenskapsförakt. På lördagen demonstrerade människor jorden runt för vetenskapen. Vi har märkt att du blockerar annonser.

Svd debatt Video

SvD testdrives Bentley Flying Spur Debatt om sexuellt ofredande och polisens nya kampanj med armband. Med bla Gudrun Schyman (FI), Per Gudmundson svd debatt